Vores rejse til USA

Herunder findes dagbog fra vores tur i 2010 og den vil fortsætte her i 2012. Det er vores håb, at lige så mange læser den denne gang.

Håber mange vil lægge en lille kommentar da det er super. Opret som anonym og skriv de kryptiske bogstaver.


mandag den 2. juli 2012

Det var så LA

At tænke sig at vi kan klare at se alle kroge af en by på størrelse med hele sjælland - men det klarede vi i går.....

Dagen startede med gråvejr og vi ville køre til et outletcenter - men det kunne vi ikke lige finde  :-(  Afstandene herovre er bare større en man tror. Vi spurgte om vej da vi var hvor centret skulle ligge - og så manglede vi ca en time. Droppet

Derefter tog vi på Santa Monica beach, som er et vidunderligt sted. Stedet hvor Pamela burde have rendt ud i en fiks rød badedragt - men hun var der ikke. Men det er der de har optaget Bay Watch. Langs stranden står livreddertårnene med ca 200 meters mellemrum og alle er bemandet. Der var mange mennesker på standen og vi undrede os meget over, at de fleste børn badede med tøj på. Svaret fandt vi aldrig.



Ved stranden har de også en gammel bydel, som er lavet om til en dejlig gågade. Der var mange butikker, som de tre andre fandt meget attraktive, men jeg vil helst sidde på en bænk og nyde synet af de mange forskellige mennesker der kommer forbi. Vi har snakket meget om amerikanernes fedme. Der er nok lidt flere herovre, men ikke så udtalt, som man skulle tro.

På gaden var der rigtig mange musikanter der forsøgte, at tjene sig en skilling. Nogle bedre end andre. Vi så en herre der spillede spansk guitar på meget højt niveau og senere tre drenge, der burde være blevet hjemme. Mange ligger faktisk en seddel til musikanterne.

I butikkerne fik de alle tre selvfølgelig handlet vildt ind og alle har de dårlig ryg af, at slæbe poser men indhold. Jeg kom desværre ud for et slemt uheld med mine sko som gnavede hul - så jeg var nødt til at panikke og alligevel besøge en butik. Sko med minus 50% er OK - så jeg følte mig ikke taget ved bagdelen.

Vi ville have fortsat til Venice Beach - men opgav grundet de mange mennesker der var derude - det var helt umuligt, at finde en plads til vores bil.

Så vi tog i stedet på rundvisning i Beverly Hill. Vi kørte lidt rundt og savlede over de kæmpe store huse der ligger der og ikke mindst alle de voldsomme biler der holdt foran. Vi måtte stå i kø for, at tage billede foran skiltet i beverly hill - noget ret betydningsfuldt for mange......



Derefter til Sunset Boulevard til endnu en skobutik og efterfulgt, af timers eftersøgning af Ole Henriksens butik. Den må være meget lille og nem at overse for vi fandt den ikke. Til stor fortrydelse for Gitte V.

Efter dette tog vi på stjernetræf på Holly Boulevard. Her har stjernerne en stjerne i fortorvet og mange navne kunne vi genkende. Michael Jacksons var pyntet med blomster da det er ca 3 år siden han døde. Fra Chinese Teater kunne vi se til det berømte hollywood skilt. Ved siden af lå Graumanns Theater og her var der vild gang i den og masser af mennesker. Nogle tjener til dagen og vejen ved at klæde sig ud som helte og blive fotograferet mod en lille betaling....

Nu var klokken tid til aftensmad, som blev indtaget i Hollywood. Cille var træt og straks efter ankomst til hotellet sov hun og Thomas godt. Ole gik til købmand  og fik handlet lidt proviant.

Det var en dag i storbyens tegn - men dejligt at være ved vandet, hvor der er en dejlig stemning, selvom der er ret mange mennesker.

I dag mandag er det farvel til LA. Vi skal dog lige bruge lidt tid på Rodeo drive og nabo veje. Her kan læses lidt om denne shoppinggade, hvor jeg vist igen får lov at sidde på en bænk.  http://www.highways-usa.com/los-angeles/beverly-hills.php

Herefter kører vi imod San Diego, hvor de næste dage skal bruges.

Lidt billeder kan ses her  http://www.fotobox.dk/album/935-5d476ea6000d36817ee022d2643e4fe7

2 kommentarer:

  1. hej allesammen
    det er jo fint at bese LA på en dag, nen USA er jo stort så hæng bare i.her er vejret rigtig godt, i dag har vi sendt indbydelser ud, printeren strejkede igen, XL farvepatronen stod af, der var ikke meget XL over den. Nu skal vi igang på Google Eath, så vil vi være lige i hælene på jer. nu må i have god tur videre i Guds eget land. Mange hilsner tilalle fra fm og ff

    SvarSlet
  2. Hej med jer to.

    Det var dog en forfærdelig dum printer du der har fået. Fik i klaret det? Ellers kan jacob da hjælpe jer med at få printet.

    Håber i kan finde på earth - skal nok huske, at skrive nogenlunde hvor vi er. Her i San Diego er der meget at se - men det er en kømpe by. Dagen oplevelser følger senere på dagen.

    Hils alle jeg kender.

    Ole

    SvarSlet